Flere Ressourcer

Privatpraktiserende Sundhedsplejerske/Systemisk og Narrativ Familieterapeut/Psykoterapeut MPF/ Narrativ Terapeut og Supervisor med internationalt diplom(fra Adelaide Australien)/ECPgodkendt(The European Certificate of Psychotherapy)/Underviser. Specialist i psykoterapi,supervision,coaching,parterapi,familiesamtaler, børn-unge-familiebehandling,

organisationsudvikling og konsultation.

 Indehaver af: Systemisk narrativ institut for familieterapi. Liv via dialog (Vi arbejder landsdækkende)

Også indehaver af Narrativ institut, Narrativ institut for terapi, supervision og ledelse, Narrativ terapicenter, Narrativ dialog og narrative fortællinger.

 

Lisbeth VillumsenPræsentation af min uddannelses- og erhvervserfaring.

Jeg er sygeplejerske, sundhedsplejerske, Psykoterapeut MPF, også ECP godkendt, samt narrativ terapeut med internationalt diplom. Specialist i terapi og supervision. Jeg har gennemgået den kommunale lederuddannelse. Jeg har to forskellige 3 årige systemiske, narrative terapeutuddannelser, hvor en del af uddannelserne ligeledes havde fokus på organisation, ledelse og supervisorfunktioner. Jeg har ligeledes en anden 2-årig suppleringsuddannelse i brug af Marte meo metoden. Jeg har særlig uddannelse i forhold til sårbare og sensitive børn og deres familier. Samt særlig uddannelse og forskererfaring vedrørende tilknytning og tilknytningsforstyrrelser og disses betydning. Reaktioner i forbindelse med graviditet og fødsel/efterfødselsreaktion/fødselsdepression hos både mænd og kvinder. Jeg har derudover i 2011 afsluttet den Internationale narrative diplom uddannelse over 6 år (level 1 til 6), med 9 ekstra træningsuger. Denne uddannelse, der er udviklet i Australien, har fokus på mange ting, bl.a. hvordan man med nye metoder kan hjælpe en person eller en familie med at finde (endnu ikke opdagede) ressourcer frem, samt, ikke mindst, hvordan man får magten over problemer i sit liv  f.eks.dårligt selvværd/sårbarhed/ anoreksi /bulimi/fødselsreaktion/angst/stress/depression. Der er desuden fokus på, hvorledes man hjælper mennesker med at sætte fokus og handling på deres foretrukne historie;det de gerne vil og ønsker for sig selv, det der er vigtigt for dem i livet,i stedet for at fokusere på problemhistorien. Dermed hjælpes mennesker med at få agenthed tilbage i eget liv.Jeg arbejder med systemisk og narrativ tilgang/ teori og metode /narrativ dialog/narrative fortællinger. Marte meo og Mindfulness.Mulighed for konsultation/uddannelse/ over hele landet. 

 

Hvis du ønsker at downloade en fyldestgørende præsentation (CV, kurser, skriftlige publikationer mm.) klik her

 

| Uddannelse | Erfaring | Medlemskaber |

at den internationale narrative uddannelse afsluttes efter level 6  i  maj 2011